Welcome to cyberskoglund.nu

Search   in  

 Create an AccountHome | Submit News | Your Account | Content | Topics | Top 10  

Innehåll
  ·  Hem

  ·  2006

  ·  2005

  ·  2004

  ·  2003

  ·  2002

  ·  2001

  ·  Tipsa nån

  ·  Kontakt

  ·  Gästbok

Information

Andreas Skoglund driver CyberSkoglund.nu. En inte särskillt seriös sajt om så lite som möjligt.

Mer seriösa sajter som Andreas är lite inblandad i:
www.natverksbygget.se
www.livechannel.se
www.curlingkanalen.se
www.y-center.se/harnosand


Annonser på CyberSkoglund?!?

SökLanguages
Välj Språk för gränssnitt:


  
Utbränd kontra stressmage
Postad Sunday 11 June @ 23:15
Ämne det ska postas under: Nonsens
NonsensNär jag växte upp på 80-talet och även en bit in på 90-talet så hade stress en annan form än idag. Då fick man "magsår" eller "magkatarr". Idag blir man "utbränd". Skillnaden tycks vara att på 80-talet fick man fysiska men av stress. Idag, 2006, får man mer psykiska men. Man orkar helt enkelt inte kliva upp.

SJälv är jag kvar i 80-talssvängen. Jag får ont i magen av stress. I fredags la magen av. Så istället för att dra söderut och vara med på bröllop, träffa gamla vänner och så, så blev det idag segling med brorsan. Betydligt mer avkopplande. Men - jag känner mig så gammalmodig... "Magkatarr"... Herregud, jag låter ju som en gammal farbror... Hade jag bara inte orkat upp, varit "mentalt utbränd" eller så, ja då hade jag ju varit en man i 2000-talet. Nu känner jag mig mer som en avdankad 80-talsyuppie. Funderar på att köpa midjekort vit kavaj och tubsockar bara för att acceptera rollen fullt ut.

Man kan ju fundera vad som har hänt också på 20 år? Varför fick man fysiska men på 80-talet och psykiska men nu på 2000-talet? Jag tror inte på nån genetisk förändring. Sitter det månne i maten? Kan det vara vårt medlemskap i EU? Det skulle ju isåfall förklara varför jag fortfarande får dålig mage framför mentala rubbningar - jag röstade ju nej till EU!
/Andreas

Har lagt upp en ny videosnutt också. Hur jag förstör farsan och morsans lilla damm på gräsmattan i Hälledal. Tryck på play i rutan till höger eller klicka här!

 
Logga in
Alias

Lösenord

Har du inget medlemskap än? Du kan bli medlem. Som registrerad medlem har du lite fördelar som en temaväljare, kommentarsinställningar och möjligheten att skriva kommentarer under ditt eget namn.

Relaterade Länkar
· Mer om Nonsens
· Artiklar av cybersko


Mest lästa artikel om Nonsens:
Nu undrar jag varför man blir tjock?


Article Rating
Average Score: 4.5
Röster: 2


Please take a second and vote for this article:

Excellent
Very Good
Good
Regular
Bad


Alternativ

 Utskriftsvänlig sida Utskriftsvänlig sida


(c) 2006 CyberSkoglund.nu

PHP-Nuke Copyright © 2005 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Page Generation: 0.09 Seconds