Welcome to cyberskoglund.nu

Search   in  

 Create an AccountHome | Submit News | Your Account | Content | Topics | Top 10  

Innehåll
  ·  Hem

  ·  2006

  ·  2005

  ·  2004

  ·  2003

  ·  2002

  ·  2001

  ·  Tipsa nån

  ·  Kontakt

  ·  Gästbok

Information

Andreas Skoglund driver CyberSkoglund.nu. En inte särskillt seriös sajt om så lite som möjligt.

Mer seriösa sajter som Andreas är lite inblandad i:
www.natverksbygget.se
www.livechannel.se
www.curlingkanalen.se
www.y-center.se/harnosand


Annonser på CyberSkoglund?!?

SökLanguages
Välj Språk för gränssnitt:


  
Äntligen - Svenskar som protesterar
Postad Sunday 04 June @ 23:18
Ämne det ska postas under: Allvar
AllvarÄntligen. Vi har i många år sett hur fransmännen verkligen visat sitt missnöje mot staten genom storstrejker, demonstrationer och lastbilar parkerade på motorvägar. Vi har sett hur individer som Michael Moore i USA driver en klar och tydlig kampanj mot det han inte gillar. Vi har sett studenter på Himelska Fridens torg stå upp mot diktatur.

Samtidigt har vi svenskar på sin höjd valt att inte dricka franskt rödvin under några månader... Kanske har nån liten missnöjesstrejk blåsts upp i media också. Reclaim the Street må fungera som funktion, men till vilket syfte? "Vi ska ta tillbaka gatorna" säger de.... Jaha. Från vem då?

Men Sverige tycks ha vaknat nu, när Bodström och polisen slår till mot en bunt fildelare - då, äntligen! Snabbt går polisens sajt ner och lite senare sjunker regeringens sida också. Det skickas trafik till sajterna så att de inte klarar av att leverera svar. De elektroniska motorvägarna blir överfulla. Det är lite grann att jämföra med lastbilschaffisarna i Frankrike som parkerar sina lastbilar på motorvägarna och åker hem.


Fast när man tänker till på det... Det kanske inte alls är svenskar förresten... Det kan ju lika gärna vara fransmän som kraschar svenska servrar... Så synd. Vi svenskar kanske fortfarande nöjer oss med att gnälla lite och sen fortsätta med vårt vanliga liv...

Men då - ja då har vi förmodligen sett en av de största "lastbilsstrejker" på internet. Och kanske också ett nytt koncept för de stora massorna att påverka och verkligen visa att något inte är ok. En ny form av global cybercivil olydnad! Så bra! Synd bara att svenskarna förmodligen inte är på...
/Andreas

 
Logga in
Alias

Lösenord

Har du inget medlemskap än? Du kan bli medlem. Som registrerad medlem har du lite fördelar som en temaväljare, kommentarsinställningar och möjligheten att skriva kommentarer under ditt eget namn.

Relaterade Länkar
· Mer om Allvar
· Artiklar av cybersko


Mest lästa artikel om Allvar:
Livet i Kenya...


Article Rating
Average Score: 5
Röster: 1


Please take a second and vote for this article:

Excellent
Very Good
Good
Regular
Bad


Alternativ

 Utskriftsvänlig sida Utskriftsvänlig sida


(c) 2006 CyberSkoglund.nu

PHP-Nuke Copyright © 2005 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Page Generation: 0.07 Seconds