Welcome to cyberskoglund.nu

Search   in  

 Create an AccountHome | Submit News | Your Account | Content | Topics | Top 10  

Innehåll
  ·  Hem

  ·  2006

  ·  2005

  ·  2004

  ·  2003

  ·  2002

  ·  2001

  ·  Tipsa nån

  ·  Kontakt

  ·  Gästbok

Information

Andreas Skoglund driver CyberSkoglund.nu. En inte särskillt seriös sajt om så lite som möjligt.

Mer seriösa sajter som Andreas är lite inblandad i:
www.natverksbygget.se
www.livechannel.se
www.curlingkanalen.se
www.y-center.se/harnosand


Annonser på CyberSkoglund?!?

SökLanguages
Välj Språk för gränssnitt:


  
Idag fick jag lite insikt...
Postad Friday 15 December @ 16:34
Ämne det ska postas under: Nonsens
NonsensIbland får man se konsekvensen av sitt eget handlande. Och ibland får man förståelse för hur andra människor har det. Idag hände det mig. Jag fick smaka på känslan av att vara utsatt kändis med en galning efter sig.

En sexårig pojke vars mor jag känner, var på kontoret. Den enda relation han har till mig är att han vid några tillfällen tittat på CyberSKoglund.nu och bland annat sett hur Anneli kastar små bollar på mig. Han trodde att jag var en kul kille som busar med allt och alla jämt. Sån e inte jag. Det brydde han sig inte om.

Vi kastade bollar. Det härjades. Det tjoades. Han dansade ZLatan-dansen och förklarade hur kass jag var på fotboll. Jag ville jobba. Han dansade mer. Han kastade bollar. Jag skrek. Han skrek. Det var kaos. Jag ville jobba.

Är det så här det kan vara för typ... Joey i Vänner? Eller Jim Carey? Eller Robert Gustafsson? Men med det viktiga undantaget att det händer för dem hela tiden? Och den där känslan att inte vara tillräcklig? Att inte leva upp till den nivå fansen vill? Huga. Kändisskapet har sitt pris.

Tog därför och funderade på vilka som besökte min webbplats. Kollade statistikprogrammet och såg att 331 unika besökare varit inne på sajten i december. Herregud... Vad gör folk egentligen? Och vilka är det? Vad vill ni mig?!?

Underligaste var att på topp-5 placeringen av IP-adresser ligger en adress i Värmdö kommun. Hallå? Jag känner ingen där? Är jag nån testadress hos dem? Eller kommunkontorets skämt? Eller är det någon otäck person som sitter och bevakar och bevakar? Kanske går igång på detta? Fy. Vem är du? Träd fram! Det här börjar bli otäckt...
/Andreas

 
Logga in
Alias

Lösenord

Har du inget medlemskap än? Du kan bli medlem. Som registrerad medlem har du lite fördelar som en temaväljare, kommentarsinställningar och möjligheten att skriva kommentarer under ditt eget namn.

Relaterade Länkar
· Mer om Nonsens
· Artiklar av cybersko


Mest lästa artikel om Nonsens:
Bilresa till och från sthlm


Article Rating
Average Score: 5
Röster: 1


Please take a second and vote for this article:

Excellent
Very Good
Good
Regular
Bad


Alternativ

 Utskriftsvänlig sida Utskriftsvänlig sida


(c) 2006 CyberSkoglund.nu

PHP-Nuke Copyright © 2005 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Page Generation: 0.07 Seconds