Welcome to cyberskoglund.nu

Search   in  

 Create an AccountHome | Submit News | Your Account | Content | Topics | Top 10  

Innehåll
  ·  Hem

  ·  2006

  ·  2005

  ·  2004

  ·  2003

  ·  2002

  ·  2001

  ·  Tipsa nån

  ·  Kontakt

  ·  Gästbok

Information

Andreas Skoglund driver CyberSkoglund.nu. En inte särskillt seriös sajt om så lite som möjligt.

Mer seriösa sajter som Andreas är lite inblandad i:
www.natverksbygget.se
www.livechannel.se
www.curlingkanalen.se
www.y-center.se/harnosand


Annonser på CyberSkoglund?!?

SökLanguages
Välj Språk för gränssnitt:


  
Är oktober Sveriges tråkigaste månad?
Postad Sunday 01 October @ 18:40
Ämne det ska postas under: Nonsens
NonsensDet har hänt lite lite här. Försvarar mig med mycket jobb och att min mobil - med videokameran på - är trasig.

Nu är vi inne i oktober. Det kan vara Sveriges tråkigaste månad. Minns en gång på Kåren i Karlstad när jag stod och talade med köksmästaren där. Vecka 43 var den sämsta veckan på hela året för kårkvällarna. Alla var hemma. Så är det grått, trist och den här sommarbrunheten som folk samlat på sig dunstar bort.

Och så har vi de här nomadgenerna i oss också... De här som härstammar från när våra förfäder först började söka sig in över Skandinavien då inlandsisen drog bort. (Visste ni förresten att Jämtland och Västernorrland var bland de första att bebos? Människorna vandrade in via norska kusten och över hit. Det är också i Västernorrland man hittat de tidigaste kristna gravarna - långt innan Ansgar kom och tog åt sig äran i södra Sverige). Nåja, de här nomadgenerna gör väl att det inte är riktigt naturligt att stanna kvar här i norr när det blir mörkt och kallt. Att dra söderut är naturligt för oss. Att stanna kvar gör oss lågmälda och lite tråkiga.

Frågan är då vad man ska göra åt det? Är mycket glad över att restaurang Amenta håller på att bygga en vinterträdgård. Det kan ge en liten touch av Italien. Är också glad att badhuset finns. Funderar på att ta en bastu och solarietid där om vädret fortsätter suga så här i veckan. Sen kan man ju surfa omkring på nätet och titta på filmer om tropikerna. Men gladast är jag nog över att en Thailandsresa närmar sig. Hoppas jag kommer ihåg att kolla upp det där med vaccination innan jag åker...
/Andreas


Notera: Jag har idag sett årets sämsta film: Kicking and screaming med Will Ferrell och Robert Duvall. Se den inte. Den e sååå kass!

Och Sten: Är djupt tacksam både över fåtöljer, Carl Malmstenbord och kökssoffan. Hr Tigers bröllopsnatt är en anekdot som återberättas många gånger. Säg till om du har fler möbler du vill bli av med! Antingen tar jag dem, eller slår bort dem på en auktion...

 
Logga in
Alias

Lösenord

Har du inget medlemskap än? Du kan bli medlem. Som registrerad medlem har du lite fördelar som en temaväljare, kommentarsinställningar och möjligheten att skriva kommentarer under ditt eget namn.

Relaterade Länkar
· Mer om Nonsens
· Artiklar av cybersko


Mest lästa artikel om Nonsens:
Bilresa till och från sthlm


Article Rating
Average Score: 5
Röster: 1


Please take a second and vote for this article:

Excellent
Very Good
Good
Regular
Bad


Alternativ

 Utskriftsvänlig sida Utskriftsvänlig sida


(c) 2006 CyberSkoglund.nu

PHP-Nuke Copyright © 2005 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Page Generation: 0.08 Seconds