Welcome to cyberskoglund.nu

Search   in  

 Create an AccountHome | Submit News | Your Account | Content | Topics | Top 10  

Innehåll
  ·  Hem

  ·  2006

  ·  2005

  ·  2004

  ·  2003

  ·  2002

  ·  2001

  ·  Tipsa nån

  ·  Kontakt

  ·  Gästbok

Information

Andreas Skoglund driver CyberSkoglund.nu. En inte särskillt seriös sajt om så lite som möjligt.

Mer seriösa sajter som Andreas är lite inblandad i:
www.natverksbygget.se
www.livechannel.se
www.curlingkanalen.se
www.y-center.se/harnosand


Annonser på CyberSkoglund?!?

SökLanguages
Välj Språk för gränssnitt:


  
''Det man inte vill - det har inte hänt''
Postad Sunday 18 June @ 20:21
Ämne det ska postas under: Nonsens
NonsensDet finns ett bra talesätt: "Det man inte vill - det har inte hänt". OK, det kallas väl "Förnekelse" i nån något mer vetenskaplig term, men är ganska skön att ta till.

Drog det talesättet för Åsa och Hanna igår efter att jag och Mia totalt spelat ut dem under två timmar beachvolleyboll. De nappade direkt och tyckte det lät bra. Så egentligen borde jag väl inte skriva något här - för deras skull. Fast å andra sidan... Det segerrus jag känner efter segern gör ju att jag går efter mitt eget: "Det man vill - det har hänt" (Känns lite skruvat det också... Kan ju snudda vid "mytomani". MEN - det har hänt. Och det var skitkul!)

Fick dra det första talesättet för min bror idag också när vi var ute och seglade. "Det man inte vill - det har inte hänt" sa jag till honom, strax efter att vi kommit loss från grundet mellan Lunde och Sprängsviken. Sen kom jag på att det var läge för en VideoBlogg. Och vips så ville jag verkligen att det som hänt verkligen hade hänt. Och då kom jag till det andra ordspråket "Det man vill - det har hänt". Jag kastades mellan min brors intevilja och min vilja och fick lite filosofiska tankar kring vad som egentligen är verklighet. Vad har hänt? Och vem vill att det som hänt beskrivs på ett så korrekt sätt som möjligt? Kom naturligtvis att tänka på Tage Danielssons monolog om Harrisburg. Och den Westfaliska freden kom också upp som tankeexperiment. Sen struntade jag i det och la ut videosnutten. Den kan ni titta på genom att klicka på Play till höger i bildrutan, eller genom att klicka här.

 
Logga in
Alias

Lösenord

Har du inget medlemskap än? Du kan bli medlem. Som registrerad medlem har du lite fördelar som en temaväljare, kommentarsinställningar och möjligheten att skriva kommentarer under ditt eget namn.

Relaterade Länkar
· Mer om Nonsens
· Artiklar av cybersko


Mest lästa artikel om Nonsens:
Bilresa till och från sthlm


Article Rating
Average Score: 5
Röster: 1


Please take a second and vote for this article:

Excellent
Very Good
Good
Regular
Bad


Alternativ

 Utskriftsvänlig sida Utskriftsvänlig sida


(c) 2006 CyberSkoglund.nu

PHP-Nuke Copyright © 2005 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Page Generation: 0.08 Seconds